Wat is studygear?

01
Renewed learning

Opnieuw leren

Waarom opnieuw leren?

Als je gaat leren voor een nieuwe studie of je bent bezig met het leren van een taal, hoe gaat dat in zijn werk? Er zijn zoveel nieuwe manieren om studiemateriaal op te nemen. Bij Studygear zijn we gaan kijken hoe we informatie op een andere manier kunnen opnemen. Er zijn heel veel verschillende manieren om informatie op een andere manier op te nemen. Concentratie problemen? Pas je werktactiek aan om toch een paar tiende van punten te pakken op je eindresultaat!

Repetition learning

Leren met een herhaal sequentie is natuurlijk altijd een van de betere dingen om te doen. Maar heb je er al eens over nagedacht dat je soms dingen niet hoeft te herhalen om ze uit je hoofd te leren? Bij studygear geven we je de mogelijkheid om deze technieken zelf te ontdekken. 

Emotioneel leren

Ooit van gehoord? Zelf ben ik er allom bekend mee, en het werkt, als voorbeeld geef ik altijd aan hoeveel liedjes je uit je hoofd kunt leren zonder al te veel moeite. Het is verbazingwekkend hoeveel nummers je onbewust opslaat en de tekst van uit je hoofd weet te leren. Je staat op een festival met je vrienden en bijna iedereen weet precies alle nummers uit zijn of haar hoofd. 

02
Studygear

Wat gaan we doen?

Uitgangspunt

Studygear gaat je helpen om je studietijd te verkorten, sneller te werken, en vooral je resultaten te verbeteren op de lange duur. Met Studygear ga je studeren weer leuk maken voor jezelf, ook al acht je jezelf als zijnde klaar voor het leven met studeren. Dus ga je voor een nieuwe studie? Ga eerst langs Studygear!

Werkmethode

Bij studygear werken we met tekst en video om je te begeleiden in een optimaal proces om jezelf nieuwe technieken aan te leren. Concrete voorbeelden zullen je laten zien dat je met je hersenen meer kan dan je altijd had gedacht. 

Bewezen technieken

Voor een groot gedeelte zijn de technieken die behandeld worden bij Studygear bewezen theorieën die bovendien al eeuwen oud zijn. Veel moderne technieken komen voort uit combinaties van theorieën en samenvoegen van een groot deel persoonlijke psychologie en applicatie daarvan. Bij psychologie kijk je vooral naar de basis en wat daar aan ten grondslag ligt (oorzaak) Dit passen we toe bij het verwerken en ontdekken wat bij jou het beste past!